2014-12-17 09:09:28• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nagyszerű, önfeledt este vár Önre

Napi horoszkóp december 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma tényleg sok múlik azon, hogy figyelembe veszi-e mások véleményét és érzelmeit, vagy sem? A Hold ugyanis a Kos jegyével szemben, a Mérleg jegyében áll, így ha csak a saját akaratát akarja minden áron keresztül vinni, akkor rosszul járna. A Mars már a Vízöntő jegyében áll, hatása egyre jobban érvényesül. Nehezen talál nyugalmat, de mindenképpen próbálja meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Amikor a szerdai nap aszcendense a Bika jegyébe ér, addigra a Hold már átlép a Skorpió jegyébe, így egy igazán jó nap áll ön előtt. A Hold feltölti energiával. Délután maradjon a valóság talaján. Este egy nagy és kellemes meglepetés vár önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy igazán jó nap áll Ön előtt: tetterősen és jó hangulatban prezentálja magát a világ előtt. A Mars a teliholddal kapcsolódva kissé fokozza a veszekedés veszélyét. Próbáljon meg tudatosan tenni ez ellen. Az estéje viszont valóban szép lesz.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha Hold már a Skorpió jegyében áll, ami egy jel arra, hogy nyugodtabban végezheti a dolgait. A Merkúr a kora reggeli órákban már átlépett a Nyilas jegyébe, és most a Bak jegyében áll, az ön jegyével szemben. Ez megélesítheti az elméjét, ügyesebbé válik. Este segítséget nyújt valakinek, és ezt szívesen teszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold már a Skorpió jegyében áll, sajnos nem lesz túl jó napja: kevés energia áll a rendelkezésére, így nehéz feladatait jobb lesz máskorra halasztani. Estére túl fáradt lesz ahhoz, hogy szórakozzon – pihenéssel, alvással most valóban többet használ magának!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Fékezze türelmetlenségét! A Hold már a Skorpió jegyében áll, az Uránusz pedig két bolygót is támad, képtelenség előre jelezni, mi történhet. Minden esetre fontos, hogy a nyugtalan csillagok ellenére próbáljon meg egy dologra koncentrálni. Este a Hold és a Neptunusz érzelmi csúcsokat garantálnak. Izgalmas órák várnak önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A klíma mától az ön javára változik. A Mars az Önnel rokon Vízöntő jegyében áll, és ezáltal fokozódnak az ön energiái. Szívesen fordítja figyelmét új témák felé, a mindennapok monotóniája viszont kimeríti. Este a Neptunusz még erősebben hat, mert kapcsolatba lép a Holddal - ne engedje magát ámítani!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A tegnapi nap energiái ma is hatnak, így szép és boldog órákban reménykedhet. Ma minden sokkal jobban sikerül, mint máskor: fellépése erős, és ezt a környezetében tartózkodók kellőképpen méltányolni is fogják. Az este kellemes lesz, varázslatos órák következnek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Skorpió jegyében áll, a Mars viszont már jócskán előrehaladt a Vízöntő jegyében. Ön képes minden energiáját bedobni, ha fontos dologról van szó. Kötelességtudóan tölti ezt a napot, egyik feladat után a másikat pipálhatja ki. Jól teszi a dolgát - este a jól megérdemelt jutalom vár önre.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Skorpió jegyében áll, a Merkúr viszont már átlépett a Bak jegyébe, és közelít a Vénuszhoz: még becsúsztathat egy kellemes, lustálkodós délután. Jó a hangulata, és szívesen tartózkodik a hasonló gondolkodásúak társaságában, csupán szórakozás céljából is. Nagyszerű, önfeledt este vár Önre.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Skorpió jegyében áll, a Mars pedig a Vízöntő jegyében, szemben a Jupiterrel. Igazán boldogan telik ez a nap. Figyeljen nagyon, ha sportol, mivel most nagyobb a sérülés veszélye. Este a szerelemről és a pénzről álmodhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Skorpió jegyében áll. A legfontosabb feladat a mai napra: maradjon rugalmas, és ne csak egy dologra koncentráljon. A Vénusz és a Hold kellemes változatosságról gondoskodik. Este akadályokra számíthat, de vegye ezeket lazán.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: